Ralph Lauren Denim and Supply,

Deze lijn van Ralph Lauren is voor mij tot nog toe wel de teleurstelling van het jaar geweest hoor. Waar ik verwachtte dat dit een betaalbare RRL variant zou zijn, werd dit tot op heden niets meer dan een nieuwe Polo Jeans lijn. En natuurlijk hadden we dat moeten weten, maar een mens mag toch hopen niet waar?

En jawel, die hoop blijkt niet altijd onterecht. Er zijn toch wel een paar leuke items in deze lijn terug te vinden. Neem bijvoorbeeld dit Callum shirt. Een goeie ruit, lekker faal, niet te blits. Goeie drukknoopjes als sluiting, niets mis mee. Zag bij dezelfde shop nog een bijzonder double breasted denim jack liggen, maar vond dit shirt toch vetter. Is deze lijn nu dan geen teleurstelling meer? Mwah, mixed feelings. Ik geef ze nog even het voordeel van de twijfel. Dit shirt is gewoon vet!

Gevonden bij Zalando.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />