Red Wing Beckman Round Toe,

Dat Red Wing een behoorlijke hoeveelheid hele vette boots in de collectie heeft dat weten we allemaal. Dat ze ook vette kleuren aan al die schoenen toevoegen, dat hebben we gezien met die Moc Toe Worker Boots en de Chukka’s, maar vette kleuren was ik nog niet tegengekomen bij de wat klassiekere modelletjes.

Neem deze Beckman (vernoemd naar de oprichter.. РRed.) Round Toe boot nou. Deze heb ik in meerdere kleuren wel gezien, maar tijdens het grasduinen bij EndClothing stuitte ik ineens op de Beckman in een kersen kleur. Het Featherstone leer is prachtig in deze kleur. De schoen is een instant favoriet voor deze winter geworden. Nu nog uitvinden welke maat ik heb en bestellen maar. Ook op buy now drukken? Dat kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />