Scotch & Soda Biker handschoenen,

Een van de meest besproken labels binnen de twitteraars die volg is toch wel Scotch & Soda. De discussie gaat heen en weer tussen liefde voor het label een het mogelijke gebrek aan authenticiteit. En voor alle partijen valt wat te zeggen. Ik zelf had helemaal niets met Scotch & Sode, maar recentelijk is het een van de meest beschreven labels door mij. Ik vind namelijk de weg die zij met de laatste lijnen zijn ingeslagen gewoon top. De Amsterdams Blauw lijn bijvoorbeeld is gewoon goed, de marketing eromheen klopt gewoon. (Check vooral ook eens hun blog, bron van informatie en vette plaatjes. – Red.)

En natuurlijk is het niet een label met een bepaalde heritage, nee ze putten niet uit een bron van historie. Maar is dat nodig om een goed label neer te zetten? Kan je niet gewoon de geschiedenis die algemeen bekend is gebruiken en je daardoor laten inspireren? Ik ben van mening dat dit label gewoon respect verdient en de credits hoort te krijgen voor hetgeen ze hebben neergezet. Overigens hebben ze naast de Amsterdams Blauw lijn en hun normale lijn ook nog een prima accessoires lijn, hierin zijn ook deze Biker Gloves te vinden. Welke leunen op historie, geleend van een ander, maar prachtig toegepast in hun eigen stijl.

Gevonden bij Denim+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

blog, bron van informatie en vette plaatjes. - Red.) " />