Sebago x Vane,

Hoe bizar is het eigenlijk dat een giga webshop bijzondere juweeltjes in het assortiment heeft? Eerder vond ik al eens Ronnie Fieg Sebago‘s bij Zalando, gisteren waren daar ineens die Dunderdon Timberland collabs en vandaag vond ik ineens deze schoentjes.

Het gaat hier om een collab van Vane met Sebago. En natuurlijk heb ik lang gelden hier een collab van Vane iets minder lyrisch beschreven, maar deze Field Boot is top. Onder het canvas bovenwerk huist gewoon een chukka achtige schoen. Deze schoen valt dus helemaal opgeknoopt te dragen, maar de schacht kan je ook prima omslaan en dan rocken. De kleuren combo is fijn, de zool is klaar voor de herfst en winter. Gewoon zo’n schoentje waarvan je niet verwacht dat die tussen de miljoenen anderen ligt bij die schoenenreus.

Inderdaad, die schoenenreus is Zalando.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ronnie Fieg Sebago's bij Zalando, gisteren waren daar ineens die Dunderdon Timberland collabs en vandaag vond ik ineens deze schoentjes. " />