Sperry Bahama Wool,

Een tijd geleden vroeg ik mij nog af of bootschoenen nog een beetje konden. Maar werd overtuigd dat dit nog wel het geval was. Nu zo de zomer achter ons latend wordt mij duidelijk dat het nog steeds kan. Zelfs in de winter. Aanschouw hier een bootschoen in het wol. Als dat geen teken is dat we bootschoenen gewoon door kunnen dragen in de winter dan weet ik het niet.
Sperry heeft natuurlijk al genoeg laten zien waardoor verdere introductie overbodig is. De bahama is naast de Topsider het bootschoen silhouette die we al zoo vaak hebben gezien. Ofwel een klassieker. Leuke draai is de wollen upper van de schoen. Warm? ja, ik denk het wel. Het is tenslotte wol. Waterdicht? Nee, natuurlijk niet. Maar nou en! het regent echt niet de hele tijd hoor. Top schoen!

Wollen schoentjes voor de winter zijn hier te vinden.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />