Sperry Wetlands (Duck Boots),

We waren hem al weer een tijdje uit het oog verloren, maar het blijft toch de moeite waard om af en toe eens op de site van de heer Boone rond te neuzen. Naast dat zijn site weer een nieuw jasje gekregen heeft is er ook weer een belachelijke hoeveelheid nieuw spul bij de beste man op voorraad gekomen.

Nieuw spul is er onder andere van Sperry, bijzonder mooi nieuw spul kan ik wel zeggen. Om ook in de wintermaanden met weemoed terug te denken aan de dagen in het zonnetje met je pastelkleurige Sperry’s op het dek van je 50 voeter bieden zij de kans om ook wanneer het sneeuwt nog een paartje Sperry’s te rocken. Het model kennen we als Duck Boots, hoewel Sperry dit dan weer Wetlands noemt. Het is mij om het even, als je voeten maar warm en droog zijn in de sneeuw, wanneer je tuurt over de zee wachtende op het moment dat je schip weer het water in gaat.

Neem eens een kijkje bij de vernieuwde Frans Boone Webshop voor meer winternieuws.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.