Suit Kabel Trui,

De meteorologen zijn het allemaal met elkaar eens, het wordt deze winter belachelijk koud. Het is dus nu hoog tijd om zoveel mogelijk warme truien in te slaan. En omdat dat een prijzig feestje kan worden, heb ik hier een tip voor jullie. Suit is een Deens label en al enige tijd verkrijgbaar bij FreshCotton.

Omdat het uit Denemarken komt en het daar vaker koud is dan hier, weten ze hoe ze warme truien moeten maken. Daarnaast zijn ze zo vriendelijk om de prijs niet al te hoog te maken. Neem deze ouderwetse kabeltrui. Nog geen 70 euro, voor die prijs heb je nog niet eens twee H&M truitjes. En de kwaliteit van deze Suit truien is echt helemaal top. Het is een aanradertje dus. Nu maar hopen dat de meteorologen er niet net zo naast zitten als met de voorspelling van die geweldige zomer.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.