Suit Simon vest,

Suit is dat leuke Deense label waar we het wel vaker hier over hebben gehad. Zij hebben een bijzonder uitgebreide collectie jassen, shirts en truien. Vooral in truien en vesten blinken ze nogal uit. Allen hebben ze een tikkie ruige look meegekregen. Mijn Suit trui met sjaalkraag is in deze tijden van het jaar mijn absolute favoriet. Deze heeft dus snel versterking nodig voor de winter.

Mijn oog is gevallen op een vest van Suit. Alleen de naam van dat ding doet me een beetje denken aan die ene dokter uit die soap. Oh well. Het is een vet vest. Gevoerd en wel, dus ook prima onder een bodywarmer te dragen op die mooie herfstdagen. Grove knopen met grof breiwerk, die Denen weet wel wat ze doen.

Gevonden bij Zalando.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />