Timberland Boot Company,

Februari 2011 was het toen ik zei: “Och, was het maar vast Herfst 2011”. Nu is het herfst en zijn die Timberlands eindelijk verkrijgbaar. Ik ben alleen een heel stuk minder enthousiast dan 8 maanden geleden. Dit om de dood eenvoudige reden dat ik nu wel de prijs weet.

Waar ik normaal geen zeikerd ben wanneer het om prijzen van schoenen gaat, schrok ik hier behoorlijk. Dit juweeltje moet bijna 500 dollar gaan kosten. Juist ja. Dat is net zoveel als een paartje Aldens of 2 paar Grensons. En waarvoor betaal je dat dan? Natuurlijk, het is ook handwerk, het is gefabriceerd van de fijnste lappen leer van Horween, de zool is Vibram en het is allemaal in elkaar geklust in Maine. Maar serieus, 500 dollar?

Timberland, jullie mogen een maatje 10 en 13 opsturen, dan bekijken we ze van dichtbij om te zien of ze die 500 dollar echt waard zijn, deal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

"Och, was het maar vast Herfst 2011". Nu is het herfst en zijn die Timberlands eindelijk verkrijgbaar. Ik ben alleen een heel stuk minder enthousiast dan 8 maanden geleden. Dit om de dood eenvoudige reden dat ik nu wel de prijs weet. " />