Timberland x Dunderdon,

Natuurlijk was ik niet al te vriendelijk in mijn laatste post over een paartje Timberlands, maar het gezegde is niet voor niets, schoenmaker blijf bij je leest. Dus Timberland, blijf gewoon doen waar jullie goed in zijn, het maken van goede schoenen in het middensegment. En wanneer je dan een uitschietertje wilt doen, kies gewoon de juiste partners, zoals met deze collab.

Zoekende naar nieuwe spulletjes van Dunderdon stuitte ik bij Zalando namelijk ineens op deze schoentjes. Vreemd genoeg vind je ze niet wanneer je op Timberland zoekt, maar dat is volledig te wijten aan Zalando en hun database. Het is een chukka op een Vibram zool, niets bijzonders verder. En dat is nu juist het bijzondere. De schoen heeft een prima shape en komt in drie mooie su├Ęde varianten. Mijn favoriet is deze grijze, maar de twee andere kleurtjes mogen er ook zijn. Een prima vondst, een prima schoentje en jawel ook een redelijk prijs.

Deze en de andere kleuren kan je hier vinden.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />