Timberland Yellow Boot, maar dan anders,

Iedereen is wel bekend met de traditionele Timberland boot. Vooral de gele nubuck variant is er een die echt iedereen wel een keer voorbij heeft zien komen. Jay-Z rockte de normale boot zelfs recentelijk nog bij de MTV VMA’s. Je weet wel, die man die kapitalen vangt om Hublot klokkies in zijn teksten te proppen. Of Timberland betaalde hem heel veel centen, of die schoen is weer bezig met een tiende come-back. Allebei mag, en allebei kan. Dit icoon van Timberland kan naar mijn idee iedere herfst wel.

En dan wel graag het origineel, want hoezeer ik weg ben van alles met een witte wedge zool of met een crêpe wedge zool, kan ik nog maar moeilijk wennen aan deze Timberland wedge zool boot. Ik denk dat ik ze echt even in mijn handen gehad moet hebben om ze goed te kunnen beoordelen. Mijn ogen zeggen nog niet direct ja, maar mijn hersenen zeggen dat het prima zou moeten kunnen. Maatje US10 en 13 graag Timberland.

Ben je direct overtuigd? Haal ze dan bij Brandos.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />