Timex Intelligent Quartz Flyback Chronographs,

Jawel dat is weer een hele regel vol voor alleen maar de naam van een klok, twee klokken in dit geval. Horloges komen wel vaker bij ons voorbij, vreemd genoeg draag ik er nooit één. Komt door het toetsenbord en muiswerk werk, ik word helemaal gek als ik met een klok om achter mijn buro zit. Neem niet weg dat ik een goede klok zeker kan waarderen. Alleen zo spijtig dat ik ook hiermee een vrij kostbare smaak heb.

Nou ja, over het algemeen een vrij kostbare smaak, want het geluk wil dat ik ook nog altijd vrolijk kan worden van sommige uurwerken die good old Timex op de markt zet. Noem het jeugdsentiment, ik had vroeger als kind een Timex Expedition. Betaalbaar is zeer zeker ook deze laatste serie Timex horloges. En mag ik zeggen dat ze er prachtig uitzien? Natuurlijk, het is geen IWC of Rolex, maar voor die 165 dollars kan je er ook geen buil aanvallen. Een namaak Sub doet al het dubbele, doe mij dan maar een echte Timex, nietwaar?

Verkrijgbaar in twee kleuren bij Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />