Tricker’s x ASOS,

Asos ken je vast wel. Die shop is best grappig. Die combineren een berg aan goede merken met een berg aan lousy eigen creaties. De prijzen voor een broek varieren daardoor van een 10 euro to een 300 euro bij hun. Bijzonder op zijn minst. Voor mij is het soms te onoverzichtelijk daar. En vandaar dat ik na wat speurwerk ook niet verbaasd was dat ik deze schoen van vandaag niet eerder gespot had.

Wanneer je collectie uit zoveel troep bestaat, dan valt het namelijk niet op wanneer je ook een prachtige collab met een schitterend label als Tricker’s neerzet. En dat is hier dus precies het geval. Tricker’s heeft special voor Asos een serie schoentjes gemaakt welke mij behoorlijk aanspreken. Neem nou deze Desert Boot van hieronder. Groen suède bovenwerk gemonteerd op een crepe wedge zool. Prachtige combinatie toch! En alleen al door dit soort vondsten blijft het de moeite waard om door die ultra grote collectie van Asos te spitten.

Deze Tricker’s kan je hier vinden.

Tags from the story
, ,

1 Comment

  • Misschien wordt het tijd om ourbubble om te dopen tot “crepe-wedge-zolen-only” 9 op de 10 schoenen hebben een zo’n rubberen zool. Iets meer afwisseling zou leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />