Tricker’s x Junya Watanabe,

Waar ik gisteren nog moest wennen aan de wedge zool onder de Timberland boot, is de wedge zool onder een brogue boot een van mijn favoriete combinaties. Tricker’s en Grenson hebben beide al enige tijd verschillende versies uitgebracht van brogues op witte Vibram wedge zolen. Allemaal even mooi.

Wanneer Tricker’s de samenwerking aangaat met Junya Watanabe en zij een brogue boot wedge combo bouwen, dan gaat het dak eraf. De lat wordt weer belachelijk hoog gelegd door deze samenwerking. Even als de prijs, might I add. Maar kijk eens goed, het bruine bovenwerk, de rode voering het komt allemaal zo heerlijk samen. Dit is wel een prachtig schoentje hoor. Beetje jammer dat ik verder zo verdomd weinig heb met Junya Watanabe.

Je vindt het schoentje bij de GoodHoodStore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />