Vans Sk8-hi UGGS,

Nou ja, niet helemaal UGGS, maar het lijkt erop. Vans kennen we allemaal en heeft geen verdere introductie nodig. De Sk8-hi van Vans kennen we allemaal, hoewel wellicht de oudere garde deze eerder als een Style 38 kent. No worries, is dezelfde schoen, maar dan niet meer met natuur rubberen zolen en al helemaal niet meer gefabriceerd in Californië.

Die UGGS toevoeging heb ik deze versie zelf gegeven en zeg nou zelf, daar lijkt het toch het meest op? Nu ben ik niet echt van de UGGS, en vind ik een lining als deze nou niet direct om over naar huis te schrijven. Maar ik dacht wel, als iederen hun UGGS nu op de brandstapel zou gooien en deze Vans zou gaan rocken, dan zou de wereld er wel een stuk beter van worden. Zeg nou zelf, het zijn niet de vetste Vans, maar ze zijn wel belachelijk veel beter dan die achterlijk kabouterplopsloffen.

Je kan ze vinden bij Zalando.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />