Visvim Hadrien Jacket,

Ik wilde zo graag gaan zeuren, gaan hakken en zeiken over deze jas. Ik wilde deze jas tot de naad toe affikken. Ik wilde deze jas haten. Hoe zeer we het label Visvim nou niet bepaald liefdevol hebben beschreven in eerdere posts, maken ze met deze jas alles goed. Schoenen maken, tsja, hun ding is niet mijn ding. Maar jassen, mijn hemel.

En natuurlijk is de prijs absurd. Niemand kan mij wijs maken dat ook maar 40% van deze prijs in de kostprijs zit. Sterker nog, bij 20% twijfel ik daar al ten zeerste aan. Maar het maakt niet uit. Deze jas is gewoon belachelijk mooi. Het lijkt een ordinaire parka, eigenlijk is het ook een ordinaire parka. Maar wel een die zo belachelijk mooi is afgewerkt. Corduroy Gore-Tex buiten kant met Okayama denim schouderpads, her en der wat drawstrings. Agh, kijk zelf ook maar. Klik vooral door naar de site van de shop voor detail foto’s. Ik droom nog even verder over deze jas.

Kopen kan niet online, en misschien is dat maar beter ook, kijk maar.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visvim nou niet bepaald liefdevol hebben beschreven in eerdere posts, maken ze met deze jas alles goed. Schoenen maken, tsja, hun ding is niet mijn ding. Maar jassen, mijn hemel. " />