Volcom Thamsherku Dos Jacket,

Vroegah… toen werkte ik in een skate, snowboard winkel. Daar ontmoette ik het merk Volcom. Het was geen onaardige ontmoeting. Redelijke kleding maar eigenlijk is mij vrij weinig bijgebleven van het merk behalve dat ze altijd wel iets “geks” deden met een en t ander. Een zakje op je schouder in je jas, een printje ergens in je oksel of iets anders nutteloos. Maar wel grappig. Gewoon iets..

In de tussentijd heeft het vosje zijn streken nog niet verloren. Want… Zo op het eerste gezicht is het een dikke jas. Echter.. De stiksels lopen diagonaal. grappige twist op een gewatteerde jas. Verder is de jas redelijk eenvoudig. Veren en gewaxte canvas, grijs, mooi jasje. Zou hem bijna saai noemen. Tot je de voering ziet. Daar is het vosje weer. Iemand een mooi berglandschapje!? Ik vind hem best lachen eigenlijk.

Ben je t met me eens? Urban Industry heeft hem.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.