Wood Wood T-shirt

Ik ben het met mezelf eens wanneer ik zeg dat het raar is om zover in het seizoen over T-shirts te gaan hebben. Maar dit specifieke exemplaar heeft dan wel een link naar de herfst. Een blaadje. Ze noemen hem “ghost” en ja, dat is er wel in te zien. Eigenlijk heb ik deze nu even uitgezocht om daarmee een bruggetje te maken van het blaadje naar het label. Wood Wood. Want ik kom namelijk bijna elke keer een leuk, vet, grappig of weet ik veel wat voor voorvoegsel T-shirt tegen van de tekentafel van Wood Wood. Ze zijn daar goed bezig vind ik. En ik kan dit ook wel schrijven in de lente of zomer maar goed. Het wordt nu geschreven. Ik vind het namelijk nu tijd om te zeggen dat dit vette shirts zijn. Qua snit vind ik de shirts ook helemaal prima. Een shirt dat goed zit en goeie graphics heeft is niet makkelijk te vinden. Mag ik dan in elk geval even onder de aandacht brengen dat als je op zoek bent naar dergelijke shirts, je voor Wood Wood moet gaan!

Ben je toevallig op zoek naar dit soort shirts? Klik!

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />