Woolrich Deck Vest

Kijk, dat krijg je als je een merk hebt welke een reputatie hoog te houden heeft. Dan krijg je producten waar je wat aan hebt. Uiteraard ook in een kwaliteit die aansluit op het merk. dat wil in dit geval iets zeggen als een dikke wollen vest waar je daadwerkelijk een goeie frisse dag in uit kan houden. Dit vest is in zijn eenvoud echt een sterke aanvulling op een wintergarderobe. Gewoon voor de frisse dagen om even door de stad te slenteren. Het is dan wel prettig als het niet gaat regenen want anders zou ik toch adviseren om iets anders uit te zoeken. Maar dit vest is gewoon erg mooi. Dik wol met zakken. Het is eigenlijk meer een jas maar goed.. het heet nou eenmaal een vest. Prima ding waar je deze herfst toch wel plezier aan gaat beleven.  Mooi, mooi, mooi!

Warm vestje kopen? klikt u maar.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.