Woolrich woolen Mills Four Hands Parka

Alweer Woolrich. soms heb je van die periodes dat een label je meer in het oog springt. Voor mij is dat momenteel eventje Woolrich Woolen Mills. Het kan erger want laten we eerlijk zijn. Het zijn nou eenmaal goeie en/of mooie producten dat ze daar eventje laten zien.
Neem nou gewoon eens een eenvoudige downfilled parka. ¬†Doet sowieso weinig pijn aan je ogen. Van Woolrich weet je dan ook dat je een degelijke variant in handen hebt. Maar er zijn verder best veel varianten op en de meeste lijken heel veel op elkaar. Bontkraag (imitatie of echt in het midden gelaten), 2 steekzakken en twee zakken met flap. Goed design. Wanneer je dan een beetje wilt uitblinken of er uit wilt springen. Hoe doe je dan iets extra’s aan zo’n jas? Dan doe je bijvoorbeeld zoals Woolrich heeft gedaan. Lederen plakaat over de ritssluiting die dicht kan met haakjes. Geeft meteen een heel andere look aan zo’n jas. Bruin leer op een zwarte jas is wellicht niet de meest voor de hand liggende optie maar wel waarvoor Woolrich heeft gekozen. Ik denk dat ik even ga wachten tot ze een beige variant uitbrengen. Vooralsnog is dit een goeie start.

De Four Hands Parka is in elk geval in het zwart alvast te krijgen bij End Clothing.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />