Alden Indy boots, alweer,

Ik blijf er op terug komen. In mijn zoektocht naar de ultieme Alden schoenen zet ik iedere keer een paar passen weg van de Indy, om daarna weer een sprintje terug naar dit model te trekken. Ik dacht echt dat mijn liefde voor de Indy overtroffen was door die Snuff Suède boot vorige week. Maar dan zie ik dit en ben ik weer verkocht.

De Indy is er in zoveel verschillende smaken, daar wordt je niet goed. Het is ongekend hoeveel verschillende gezichten 1 model schoen kan hebben. In deze Suède variant heeft die bijna de ruige looks van een Red Wing Moc Toe Worker Boot. Ongekend gewoon. Naast het suède wordt deze uitstraling verkregen door de crêpe zool die met metalen platen verstevigd is en de ctton duck canvas voering in de schoen. Al met al een behoorlijk betrouwbaar schoentje.

Deze variant kan je vinden bij NittyGritty.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />