Alden Service Boot Cordaovan,

Nog even en we kunnen het AldenBubble gaan noemen hier. Maar zeg zelf, ik mag jullie deze schoen toch niet onthouden. Het gaat hier namelijk om een schoen met een van de meest bijzondere leer soorten die je kan vinden, de Cordovan 8 genaamd. Wat het doet is vrij simpel, dit wordt op een belachelijk mooie manier oud.

De kleur laat zich moeilijk beschrijven. Je zal ze in het echt zelf moeten ervaren, helemaal een paartje wat goed verzorgd is en een jaartje of wat oud is. Dat Alden deze leder soort nu voor een Service boot gebruikt is gewoon top. De schoen is subtiel, en valt vrij makkelijk met verschillende outfits te matchen. Wanneer je maar 1 paar schoenen kan hebben, dan is dit jouw paar!

Zeer exclusief, maar gelukkig heeft TresBienShop voorraden!

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />