Barbour Steve McQueen Collection,

Om heerlijk mee te kunnen blijven doen in de Steve McQueen hype heeft Barbour hun connectie met de beste man weer eens afgestoft. De International Jacket is in de afgelopen jaren niet alleen goed verkocht vanwege het vette design, maar toch ook zeker wel door de historie die de heer McQueen met de jas had.

Om de historische band met de naam McQueen een nieuw leven in te blazen zijn ze bij Barbour de Steve McQueen Collection begonnen. In deze collectie vinden we dan deze versie van de International Jacket. Geïnspireerd door een van de vetste uitvoeringen ooit, de Union Jack versie. Alleen in plaats van de Union Jack krijgen we een Stars and Stripes met een afbeelding van Steve. Bijzonder geslaagde jas als je het mij vraagt.

Je kan de jas vinden bij Zalando.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.