Billy Kirk Sketchbook,

We houden van rauwe denims omdat die zo heerlijk hun eigen looks krijgen na maanden van onafgebroken gedragen worden. Een goed doorleefde dry denim is haast een dagboek van de eigenaar. Dit opslaan van de geschiedenis gaat ook met lederen producten. Bij Billy Kirk zijn ze heer en meester in het maken van dergelijk producten. Van moneyclip to riem, zij maken het wel.

Ook leuk is deze lederen kaft voor een schetsboek. Een schrijver (graf. of tekst – Red.) heeft natuurlijk altijd een schetsboek of schrijfblok bij zich. Hoe mooi is het dan om deze in een leren kaft te hangen. Dit leer gat net zo werken als een dry denim, met als resultaat dat je ook hier een volledig eigen uitvoering van krijgt. Jou verhaal hoeft je niet eens meer op te schrijven, de kaft van je schetsboek verteld het wel. Erg nice!

Gevonden bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.