BMW 3.0 CSi, zo zien we het graag,

Dit is nu wat ik bedoelde toen ik zei dat ik weinig heb met de huidige generatie BMW’s. Onuitgesproken Duitse degelijkheid vind ik de huidige generatie. Hoe anders was het tussen 1968 en 1975. Toen was een van de mooiste BMW’s ooit nog in productie. Zoekende naar een vervanger voor mijn Japanse skelter zocht ik op Duitse oldtimers.

Klein foutje, ik had een limiet aan moeten geven. Deze bak gaat hier dus volledig overheen, wat op zich wel weer goed is. Nu weet ik weer dat mijn skelter en ik nog lang niet gaan scheiden. Waarom zou ik nu geld uitgeven aan een Duitse middelmatige oldtimer wanneer er een schoonheid als deze verkrijgbaar is. Deze BMW 3.0 CSi is volledig origineel en op de kleur na precies zoals ik het zou willen zien. Bij The Gallery staat ook zijn broertje in de beste kleur, maar helaas is dat slechts een 2800 CSi met automaat. En een automaat is voor Amerikanen.

Wil jij wel een rode? Bekijk hem bij The Gallery.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.