BMW M5 Twin Turbo V8, ja heus,

bmw m twin turbo v ja heus

Ik ben zo’n type dat volledig achter het vooroordeel over BMW rijders staat. Ik heb weinig met de gemiddelde BMW van de huidige generaties. Sterker nog, alle BMW’s van na 1989 kunnen me gestolen worden. Nou ja, alle is wellicht overdreven. Ik heb namelijk een aantal maal het geluk gehad een M5 van de vorige generatie te mogen besturen en jawel dat is een MONSTER. Een heerlijk bak om rustig mee te rijden, maar waar je ook nog eens genadeloos hard kan gaan. En dan het geluid. Toen ik deze Youtuber voorbij zag komen dacht ik ook, die moet ik delen hier. Want hoewel het alle stijl van vroeger verloren is gegaan, het geluid en het rijgedrag zijn subliem!

Waar en wanneer verkrijgbaar? Geen idee, ze mogen wel bellen voor een proefrit.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.