Burberry Crewneck Sweater,

Dit is er eentje in de categorie, voor Zuid77. De beste man vindt praktisch alles van Burberry vet en hij houd van simpele crewneck sweaters. Nou dan zal deze trui toch wel redelijk in de smaak moeten vallen. Hoewel ik nog wel twijfel over de kleur, maar daar moet die dan maar mee leren leven.

Begin deze week schreef hij namelijk nog over de standaard grijze sweater, et voilà, hier heb je er een. Oké, het is wel een licht grijze versie, wat wellicht toch weer een twist is op de normale standaard grijze kleur. Daarnaast zit er een on-Buberristisch logo in flockprint vol op de borst. Brede elastische manchetten en een smalle bord. Stiekem wel een prima truitje voor thuis.

Ook hebben? De sweater is te vinden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

leven. " />