Burlington Sokken

Weer eens een ander ouwe-lullen-label in een schijnwerper zetten. Waarom ook niet!? Ze verdienen het tenslotte. Want je opa droeg ze, je vader en moeder misschien. Maar decennia lang doet Burlington gekke ruitjes sokken maken. En de ene keer zijn ze wild, ander keertje vreselijk saai. Dit heet geloof ik ”voor ieder wat wils”. Nou goed, wat is er dan zo leuk of bijzonder aan een Burlington? Naast de ruitjes, doen ze goeie sokken maken. Kwaliteit en dat is wel zo fijn. Katoenen en wollen varianten ze gaan allebei best lang mee. Uiteraard wordt na een tijd de hiel wat dunner als je hiel niet netjes aansluit maar dan nog kunnen ze makkelijk een seizoen of wat mee.

En nu we dan toch de winter in aan het gaan zijn. Wol is nu wel fijn. Sterker nog, met deze temperaturen nog steeds canvas vans aan met wollen ruitjes sokken? Daarom.. wol! Uiteraard kun je van andere merken wollen sokken kopen. Maar dan heb je geen ruitje. En natuurlijk kun je ruitjes sokken vinden, maar dan heb je geen Burlington. En ik heb het al eens eerder gezegd. De echte is vaak ook gewoon de beste. Coca-Cola boven 3-es! Ik predik niet om merkengeil te zijn. Ik probeer kwaliteit een naam te geven. Burlington. Sokken met ruitjes!


Hier kun je er heel veel vinden. En hier staat het wat overzichtelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.