Carhartt Anchorage Parka,

Weet je wat het is, Zuid77 schreef een tijdje terug wel over die Woolrich parka en natuurlijk zijn die wel leuk en aardig. Maar waarom zou je eigenlijk in een label willen rondlopen waar je teveel geld voor betaald, waarvan teveel nep op de markt is en waardoor men je meteen als verdacht bestempeld wanneer je de jas rockt op je scooter door de stad. Nu is dat laatste alleen al reden genoeg om gewoon een auto te rijden, maar dat terzijde.

Terug naar de parka, wanneer je een parka koopt waarvoor die bedoelt is, dan hoef je namelijk geen 600 euro te lappen om er warmpjes bij te zitten. Welnee, zoek gewoon een parka van Spiewak of Carhartt, dan weet je zeker dat je never nooit teveel betaalt en je  een verdomd goede jas aan hebt. Daarnaast ben je nog eens exclusiever bezig dan de rest van parka dragend Nederland, want jij hebt immers iets anders dan die Woolrich aan. Heb je nog knaken over voor een paar goede schoenen ook. Ik zie een win win situatie.

Een parka van Carhartt kan je scoren bij FreshCotton.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Woolrich parka en natuurlijk zijn die wel leuk en aardig. Maar waarom zou je eigenlijk in een label willen rondlopen waar je teveel geld voor betaald, waarvan teveel nep op de markt is en waardoor men je meteen als verdacht bestempeld wanneer je de jas rockt op je scooter door de stad. Nu is dat laatste alleen al reden genoeg om gewoon een auto te rijden, maar dat terzijde. " />