Carhartt Parka deel II,

Eerder ging ik helemaal los op de Woolrich parka’s en ander over geprijsde rommel. Mijn aanrader toen was de Carhartt Anchorage Parka. Geen gekke keuze het is een prima jas, maar wanneer je net een iets uitgebreidere jas wilt kan ik me zo voorstellen dat die Anchorage iets te karig is. No worries, je hoeft nog steeds niet de hoofdprijs te betalen voor een beetje prima parka.

Zie hier de Bering Parka van Carhartt. Hij lijkt op de Anchorage, maar komt ten eerste in een wat vettere kleur en daarnaast is er bij deze jas iets meer aandacht besteed aan de details. Dat wil niet zeggen dat die andere jas niet goed is, maar wanneer je goed voorzien bent van gadgets moet je ze ook ergens op kunnen bergen wanneer je naar buiten gaat. Deze Bering Parka lost al je opbergproblemen op, zondere enige moeite. Daarnaast houdt die jas je warm en loop je er stylish bij. Ik zie alleen maar pluspunten.

En ook deze Carhartt jas haal je bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anchorage iets te karig is. No worries, je hoeft nog steeds niet de hoofdprijs te betalen voor een beetje prima parka. " />