Charles en Ray Eames,

charles en ray eames

Ik heb samen met mijn vriendin net een huis gekocht. De hele inrichting hebben we al bedacht. Ik heb zelfs al een plek gereserveerd voor een stoel die er pas over een paar jaar komt te staan. Ik ben helemaal weg van de Eames Lounge Chair. Klein nadeel, mijn bankrekening loopt niet synchroon met mijn wensen. Maakt verder niet uit, die stoel komt er op termijn wel.

Iets eerder komt deze documentaire over het leven van Ray en Charles Eames. De vrouw en man achter het label Eames. Zij een kunstenaar hij een niet afgestudeerde architect. En samen hebben zij design problemen voor de grote der aarde opgelost, zoals bijvoorbeeld Boeing en Polaroid. Hun verhaal is nu in een film bij elkaar gebracht. Vanaf 18 November zal de film te zien zijn. Hieronder alvast de Trailer.

Meer informatie over de film is hier beschikbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.