Chevrolet True Stories,

chevrolet true stories

Chevrolet heeft het zwaar te verduren gehad in de laatste jaren. Waar het allemaal misgegaan is? Tsja, waar niet? Crap design, crap samenwerking, crap overnames en er was nog iets met een crisis. En wat doe je als oud Amerikaans bedrijf in tijden dat het slecht met je gaat? Je grijpt terug naar de jaren dat je nog fatsoenlijke producten maakte. Over heritage gesproken zullen we maar zeggen. En als je dan een moderne marketeer hebt laat je de verhalen van vroeger vastleggen en begin je een youtube kanaal er mee. Guess what? Het werkt. Zie deze episode maar. Merken liefde bouw je door merken liefde te laten zien. Netjes hoor Chevrolet, nu weer fatsoenlijke wagen bouwen en jullie komen er wel.

Hier is de rest van hun Youtube kanaal.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.