Eastland of Maine Wildwood Boots,

Ik val in herhaling wanneer ik zeg dat Maine het epicentrum is van de Amerikaanse ambachtelijke schoenen industrie. Serieus waar, bekijk de mooiste labels maar en allemaal hebben ze een made in Maine stickertje erop. Zo ook deze schoentjes van Eastland.

Het is een prachtige schoen. Een traditionele moc toe boot. Ja we zien ze heel vaak, maar ze gaan ook nooit vervelen, zeker niet wanneer Eastland besluit dat ze eens op een ander type zool gestickt moeten worden. Het resultaat is verbluffend, de Vibram alpine zool doet het erg goed met de leren tussen zool. Weer eens iets anders dan de standaard witte Vibram zool. Erg goed uitgedacht en prachtig afgewerkt.

In uiterst gelimiteerde aantallen verkrijgbaar bij BlackbirdBallard.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />