Eastland Sherman 1955,

Oh well, we weten in ieder geval de redelijk prijs voor de schoentjes te verklaren. Er is geen marketing afdeling een bak centen toegeschoven voor het bedenken van een goede naam. Eastland Sherman 1955, het had van alles kunnen zijn.

Eastland kennen we als dat schoenen label uit Maine dat redelijk betaalbaar spul aanbiedt. Natuurlijk hebben ze ook hun exclusieve schoentjes, zoals deze, maar over het algemeen zijn ze gewoon goed in prijs. Hand gemaakt in Maine van mooie lappen leer en gestikt op een Vibram zool, meestal levert dat een prijs van 250+ euro’s op, maar niet bij Eastland.

Natuurlijk heeft NeedSupply deze op voorraad.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />