Epaulet Slim Walt broek,

Bij Epaulet hebben ze het best redelijk begrepen en ja dat is een understatement. Naast de briljante labels Alden, Gitman en Howlin’ by Morrison hebben ze ook een forse collectie van hun eigen label. De helden hebben zelfs een eigen schoenen lijn uitgebracht. Niet slecht voor een private label nietwaar?

Onder hun eigen label hebben ze zojuist ook weer een serie broeken binnen gekregen. Allemaal op basis van hun Slim Walt broek. Speciaal voor de tijd van het jaar werken ze ook met mooie lappen tweed. En het resultaat, tsja dat is gewoon wat je verwacht van Epaulet. Helemaal top!

Als dit is wat je zoekt? Snel naar Epaulet!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />