Fracap M120 Boots,

Enige tijd terug werden we geattendeerd op de boots van Fracap, waarna we meteen een stukje er aan moesten wijden. Als reactie kregen we toen te horen dat de een bijzondere retailer in Nederland deze juweeltjes ook gewoon op voorraad heeft. Best of Brands is die retailer. En naast dat ze een puike fysieke shop hebben, zijn ze met een groot deel van de collectie ook online te vinden.

En online, daar vond ik dan weer deze Fracap M120 boots welke weer een prima reden zijn om toch maar weer een stukje over Fracap te pennen. Ik ben helemaal weg van de kleurencombinatie van deze boot. De boots zijn real life nog een heel stuk beter. Dit zijn namelijk niet bepaald schoenen die zich goed laten fotograferen zonder een voet erin.
Zoals gezegd, ze zijn te vinden bij Best of Brands.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fracap, waarna we meteen een stukje er aan moesten wijden. Als reactie kregen we toen te horen dat de een bijzondere retailer in Nederland deze juweeltjes ook gewoon op voorraad heeft. Best of Brands is die retailer. En naast dat ze een puike fysieke shop hebben, zijn ze met een groot deel van de collectie ook online te vinden. " />