Frans Boone x Alden x Snuff Suède,

Van alle soorten kleuren voor suède blijft de Snuff Suède van Alden wel het aller aller mooiste. Ik dacht dat ik alle modellen van Alden wel al eens voorbij had zien komen in deze heerlijke kleur en materiaal combo, maar Frans Boone wist hier toch nog een nieuwe combinatie neer te zetten.

Geen Indy Boot dit maal, hoewel de shape van de Indy Boot bijzonder veel lijkt op de vorm van deze boot, echter komt deze uitvoering zonder de zo kenmerkende stiksels op de neus van een Indy Boot. Hierdoor krijgt deze 405 boot een heel ander karakter dan de Indy Boot. Alles is vast gestikt op de bekende crêpe zool, deze mix geeft een prachtig geheel. De prijs is redelijk voor een paar Aldens. Hoog tijd om naar Sluis te rijden.

Geen tijd voor een rit richting Sluis? Bestel ze dan via de Frans Boone Webshop.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />