Gilded Age vintage chino,

Bij Blackbird Ballard vinden ze altijd wel die unieke en exclusieve items. De inkoper daar doet bijzonder goed zijn best om met bijzondere kledingstukken in de winkelrekken te leggen. Neem bijvoorbeeld deze chino van Gilded Age. Hoe uniek wil je hem hebben?

Vorige week zei ik nog, waarom zou je een chino niet getrashed kopen, wanneer je dat met een jeans wel doet? Nou zie hier een bijzonder vakkundig gesloopte chino. Versleten tot op de naad, met vlekken alsof je een smid bent. En dan die details, wat dacht je van geoxideerde knopen, knopen voor je suspenders en hier en daar verborgen rivets. De prijs is pittig, zo niet belachelijk hoog, maar dan heb je ook wel iets unieks. En hoe vintage wil jij je broek hebben?

Gevonden, zoals gezegd, bij Blackbird Ballard.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />