Gitman Flannels,

We hebben weer een juweeltje gevonden hoor. Die Gitman Vintage Flannels zijn natuurlijk stuk voor stuk prima, maar deze is toch nog even extra de moeite van het benoemen waard. Hij knalt zo lekker die kleuren over het scherm, dan denk ik dat die dat in real life nog beter moet doen. Zeker wanneer je nagaat dat mijn LCD display hier nou niet bepaald hoogstaand is.

Rood en blauw in een grote hele grote blok ruit. Het is een flannel dus prima voor deze tijd van het jaar. En ook nog prima over 10 jaar, wanneer die versleten is en je bij een idyllische bos hut je hout aan het sprokkelen bent voor je haardvuur.

Gevonden bij Present London.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />