Jamieson voor Penfield, mooie combi,

Jamieson is een toko die ik tot gisteren nog niet kende. Het is een familibedrijf welke al 5 generaties niet veel meer doet dan wol produceren. En dan van wol van de Schotse Shetland Eilanden. Die wol kom in verschillende kleurtjes en ze weten er ook nog leuke Fair Isles van te maken ook.

Dat vonden ze bij Penfield ook en die besloten eens een kleine samenwerking aan te gaan. Doen ze toch altijd erg goed bij Penfield. Ze zoeken toch iedere keer weer die twist waardoor hun simpele bodywarmer weer wat unieks wordt. Ik ben fan!

Deze Jamieson collectie kan je vinden bij Present London.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />