Knowledge Cotton Apparel Parka,

Een tijd geleden werd hier op OurBubble Knowledge Cotton Apparel al voorgesteld. Vandaag vond ik het tijd om eens dieper in de producten zelf te duiken. Het is namelijk naast maatschappelijk verantwoord ook nog eens bijzonder stylish. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet het type dat nertsen laat ontsnappen. Ook houd ik vreselijk veel van mijn twee Webers die iedere zomer flink biefstuk staan te schroeien, maar een beetje verantwoord met je grondstoffen omgaan, dat kan natuurlijk geen kwaad.

Een beter milieu begint bij jezelf, maar je hoeft niet voor lul te lopen. En zodoende is het hele concept van Knowledge Cotton Apparel top. Naast vriendelijk voor het milieu is deze Parka ook nog eens bijzonder goed voor je bankrekening. Natuurlijk lijkt 399,- euro niet bepaald een koopje voor een jas. Maar bij Knowledge Cotton Apparel krijg je dus twee jassen voor die prijs. De buitenjas is een dikke jas van Waxed Canvas die je droog houdt, de binnenjas is een quilted jas die zorgt voor wat wartme en op een mooie herfstdag ook prima zonder de buitjas gedragen kan worden. Hier spreken we dus over een win win situatie. De jas is eigenlijk meer dan één jas en allebei zijn ze vet, daarnaast zijn ze ook nog een verantwoord gefabriceerd en vriendelijk van prijs. Ik zei het toch, Knowledge Cotton Apparel is gewoon vet!

Deze jas en meer van Knowledge Cotton Apparel is te vinden bij Afura.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Knowledge Cotton Apparel al voorgesteld. Vandaag vond ik het tijd om eens dieper in de producten zelf te duiken. Het is namelijk naast maatschappelijk verantwoord ook nog eens bijzonder stylish. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet het type dat nertsen laat ontsnappen. En ik hou vreselijk veel van mijn twee Webers die iedere zomer flink biefstuk staan te schroeien, maar een beetje verantwoord met je grondstoffen omgaan, dat kan natuurlijk geen kwaad. " />