Levi’s Vintage Crewneck

Dikke kabeltruien, Shawl-Collars, Wol. Gewoon een aantal ingrediënten om de winter mee door te komen.Maar stel nou dat je gewoon binnen blijft zitten en de verwarming aan hebt. Nou, prima.. dan trek je toch een sweatertje aan. Ik weet niet waarom, maar in plaats van de standaard egaal grijze maar wil juist eens deze laten zien. Helemaal niet zo basic als ik normaal zou propageren. Maar wel leuk! Zoals Levi’s het zelf  omschrijft met een originele snit en authentiek kleur verloop en dat soort mooie abstracte praatjes.

Ik bedoel, hoezo vintage? Zolang ik het niet kan meten met een origineel hoeft dat allemaal niet. Belangrijkste is toch de snit NU, de kleuren NU. En dat zit goed. het is een mooi truitje. Leuke raglan-achtige mouwtjes wat het truitje minder saai maakt dan die standaard grijze. En Levi’s vintage maakt dat je hem niet overal tegen zal komen. En dat is niet het belangrijkste maar wel een leuke bijkomstigheid.
Dit truitje in deze combi is hier te vinden. Maar ik bedenk me net dat ik volgens mij vroeger een pyama had in deze kleuren, misschien dat ik dan maar toch voor de grijze ga.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />