Local AMS Desert Boots,

Ze zijn alweer een tijdje op de diverse blogs te vinden, dat nieuwe Amsterdamse casual schoenenlabel Local AMS. De boys van Afura webshop hebben ook de moeite genomen om wat plaatjes te plaatsen van waar de schoentjes gemaakt worden. Neem eens een kijkje op hun blog voor meer info en achtergronden van dit label.

En waar de shop dan het verhaal over de afkomst verteld, daar vertellen wij dan deze keer maar over het product. Want naast dat het verhaal bijzonder aardig is, heeft het label ook aardige schoentjes in de collectie. Ik ben persoonlijk minder gecharmeerd van de lage schoentjes, deze schoen hoort gewoon halfhoog uitgevoerd te zijn. Noem mij dan maar traditioneel. Van de hoge versies valt mijn keuze op de mosterd gele kleur. Dit is een prima tijdloos schoentje.

Overigens bieden de heren van Afura samen met Local AMS vandaag een paar aan voor de Movember Veiling in Magna Plaza. Een prima moment om een paar op de kop te tikken lijkt mij!

Mocht je de veiling niet redden, dan isĀ  de schoen ook te vinden bij Afura.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

blog voor meer info en achtergronden van dit label. " />