Nike Air Max 90 Vac Tech,

De Nike Air Max 90 is altijd wel een van mijn favoriete Max modellen geweest. Die enorme Air Bubble en die OG kleuren combinaties die er altijd uitknalden,  daar is niets mis mee. Lang was ik bang dat de 90 de 87 en Dunk achterna zou gaan in het hoge hipheidsgehalte. Niets in minder waar, het blijft voornamelijk trash dat deze sneaker rocked. Maar dat zal wel komen door de vele slechte kleuren combinaties die overal in de sale liggen.

Mijn favoriete 90’s zijn de Infra Red en de Homegrown. Hier kunnen we per vandaag een derde variant aan toevoegen. Geheel in de nieuwe Vac Tech stijl van Nike komt deze Nike Air Max 90 Vac Tech. De kleur is simpel, hij is gewoon helemaal zwart. Erg vet en prima voor de winter.

Je vindt ze bij CrookedTongues en End.

Tags from the story
, ,
Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.