Nike Blazer Vintage Pack,

Nike heeft vorig seizoen een behoorlijk succesvolle lijn neer gezet met de Nike Blazer Vintage serie. De schoentjes kwamen in tal van kleuren en waren niet aan te slepen. Niet gek, het modelletje is gewoon bijzonder aardig en veelzijdig qua stijl. Daarnaast waren alle kleurtjes erg goed gekozen. Suède in tal van felle kleuren is precies wat het schoentje nodig heeft.

Nu weet ik niet wat ze bij Nike dachten, maar ik gok dat ze gewoon nog wat lappen suède over hadden. Want in plaats van een Nike Pack aan te bieden met 2 of 3 paar schoentjes in diverse kleuren, hebben ze bij Nike besloten een pack te bieden van 1 paar Blazers maar dan wel met de kleuren van 4 paar. Op zich valt deze uitvoering nog best te dragen, maar volgende keer kan ik dan net zo goed mijn kleine nichtje achter de computer zetten en haar een setje laten maken in de Nike ID store.

Mocht je de Vintage Blazer collectie gemist hebben en graag alle kleuren wel willen rocken? Bestel deze Blazer dan hier bij EndClothing.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />