Nike All Court x Fragment Design,

Het hondenweer begint er net lekker aan te komen en bam, CrookedTongues heeft deze in en in witte All Courts op voorraad. Een betere timing kan je niet hebben voor een zomer schoen bij uitstek. Natuurlijk die zal je moeten releasen in aanloop naar de winter. Dat zal het vast heel goed doen.

Maar ik zeg kopen die handel. De prijs is perfect, de schoen is super clean. Dankzij Fragment heeft deze schoen geen grote swoosh aan de zijkant. En dat is vrij uniek voor een Nike trapper. Het schoentje is ook nog eens volledig canvas. De details zijn groen, waardoor deze schoen mij doet denken aan een paartje Stan Smiths, maar dan van Nike. NICE!

Te vinden bij CrookedTongues.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />