Norse Projects Arnar handschoenen,

Zuid77 heeft jullie al aardig op weg geholpen met een prima muts en bijpassende sjaal, helaas biedt Inverallan alleen nog geen handschoenen voor het complete plaatje. Nou ja, helaas, er moet natuurlijk altijd wat te zeiken blijven, dus wij zijn blij. Om het echter niet te ingewikkeld te maken, ben ik even op zoek gegaan naar een bijpassende set handschoenen.

Norse Projects helpt ons hierbij zo blijkt. Mijn wensen aan handschoenen zijn niet heel uitgebreid, ik heb vaak maar één verzoek en dat is het hebben van grip. Volledig wollen handschoenen doen het zo slecht wanneer je gaat houthakken. Niet dat ik dat ik dat ooit zal doen, maar met autorijden is een beetje grip ook niet verkeerd. Om toch te kunnen matchen met die knitwear van gisteren vond ik deze handschoenen wel mooi. Wollen gebreid bovenwerk en lederen handpalmen. Grip en passend bij je Inverallan muts en sjaal. Graag gedaan weer.

Gevonden in de Norse Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />