Penfield Stapleton GreenTweed,

Vorig jaar waren we helemaal weg van de Stapleton Jacket van Penfield uit de Black Bear collectie. Dit jaar doen we het even buiten de Black Bear collectie om, maar gaan we toch wel weer voor een Stapleton. Man man man, wat is dit Penfield toch een heerlijk label! Moet je nu eens goed kijken naar deze jas, hier is helemaal niets op aan te merken.

De Stapleton heeft nog steeds die goede fit en is nog steeds perfect gezelschap om je warm te houden. De schouderpads zijn goed, houden je schouders langer beschermd tegen de winterse neerslag. En dan de stof, fantastisch! Tweed is fijn, donker groen tweed is top, en donker groene herringbone tweed is fantastisch! Heren stuur maar op hoor, maatje L voor mij en XL voor Zuid.

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stapleton Jacket van Penfield uit de Black Bear collectie. Dit jaar doen we het even buiten de Black Bear collectie om, maar gaan we toch wel weer voor een Stapleton. Man man man, wat is dit Penfield toch een heerlijk label! Moet je nu eens goed kijken naar deze jas, hier is helemaal niets op aan te merken. " />