Polo Ralph Lauren Moleskin broek,

In een oneindige speurtocht naar de broek voor dit seizoen stuitte ik vandaag weer op een item welke best hoog in de ranglijsten kan scoren. Of het nu door de broek zelf kwam of door de combinatie waarin ik hem gevonden heb, dat weet ik nog niet. Maar de verleiding tot het drukken op Add to My Bag was weer bijzonder groot.

We hebben het over deze Moleskin olijfgroene Ralph Lauren broek. Een broek met een vrij slanke snit, zeker voor Amerikaanse begrippen. Deze broek in combinatie met een paartje Cognac kleurige Borgue boots zorgen toch voor een prima Herfst tafereel, of wat?

De combinatie waardoor de broek mij opviel vindt je hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />