Raleigh x Frans Boone Denim,

Je hoeft geen 15 jarig jubileum te vieren om een eigen Raleigh denim te laten fabriceren. Je kan ook gewoon een kleding winkel in Sluis zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Hoewel, gewoon een kleding winkel in Sluis? Frans Boone is niet zo maar een kleding zaakje, hier vindt je serieus waar enkel de beste en meest unieke merken. Het mag gezegd worden, hier wordt bijzonder goed nagedacht over wat er ingekocht wordt.

Anyways, Frans Boone komt hard met zijn collabs as usual. En nu deze keer een collab met een denim label als Raleigh. Deze combinatie is erg vet een goed gevonden. Zoals het hoort is komt de denim van de Cone Mills White Oak Plant, deze keer is het een 12,5 oz variant.  Dikke props voor de man om zijn shop ook vol te leggen met oer denims. De mix van denims, met Boglioli jassen, Drakes dassen en Crocket and Jones schoenen doet het goed.

Uiteraard enkel bij Frans Boone.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.